سلام خسته نباشید وقت شما بخیر
من در زیر یک عکس میفرستم لطفا نگاه کنید که برای استراتیژی لارچ پرینت همین مفهوم که من گرفته ام درسته یا خیر و سوال بعدی اینکه امبولانس در چی مواقعی بکار گرفته میشود وهر چی تفاوت بین خریداران و فروشنده گان بزرگ باشد امبولانس گفته میشود درسته
سلام آقای احمدی عزیز
بله مفهوم لارج پرینت رو به درستی درک کردید
از ایمبالانس برای درک این موضوع که خریداران قدرت بیشتر دارند یا فروشندگان استفاده میکنیم و هرچه ایمبالانس با عدد بزرگتری باشد نشان از قدرت بیشتر اگرسیو هستش
سلام وقت شما بخیر خسته نباشید
خیلی ممنونم از رهنمایی شما
درسته استاد عزیز شرایط ورود با امبولانیس چی است مثلا در کندل نگاه میکنیم که در کف است و تفاوت بین خریدران و فروشنده گان هم به نفع خریداران است یعنی امبولانس مثبت داریم اعلان باید چیگونه به مارکت نگاه کنیم و وارد معامله شویم تشکر
سوال دوم اینکه استاد درک که از لارج پرینت داشته ام به نظر شما که درسته اعلان میشه بپرسم که از استراتیژی لارچ پرینت چیگونه میشود استفاده کرد یعنی زمانی که در کف باشیم و کندل سبز بود و لارچ پرینت هم اتفاق افتاد و عدد حاصل تقسیم شان هم بین 30 تا 40 باشد در این حالت باید منتظر چی پارامتر ها دگ هم باشیم که ورود کنیم میشود بیشتر رهنمایی کنید تشکر
وسوال بعدی اینکه من دیروز از قسمت پرسیدن سوال یک سوال پرسیدم ولی جواب نداده اید گفتم بپرسم که آیا سوال من نزد شما رسیده یا نه
سلام آقای احمدی عزیز
با با ایمبالانس و یا صرفا دیدن لارج پرینت ورود به معامله رو انجام نمیدیم
مثلا برای کف مارکت ما تمایل داریم که اول ایمبالانس های فروش ببینیم (یعنی ببینیم که فروشندگان زیادی دارن absorbed میشن )و بعد شاهد ایمبالانس های خرید باشیم ( یعنب اگرسیو بایر ورود کرده باشه )
لارج پرینت هم برای درک این موضوع هست که فشار رو در سقف و یا کف مارکت ببینیم که این موضوع معمولا همراه یا ترید سایز در چارت دقیقه ای میشه
برای ورود ما از استراتژی TVVR استفاده میکنیم ترکیب دیدن همه موارد به ما سیگنال ورود میده نه صرفا دیدن یه لارج پرینت !