درود. با اختلاف قیمتی که نینجا با فارکس داره و اسپرد زیاد بروکرها بنظر میاد حداقل به 25 پیپ استاپ نیاز داریم و همین باعث میشه ریوارد به ریسک 2 بی 1 دیرتر و سخت تر بدست بیاد .راه حل چیه؟
درود
من شاخصا 8 پیپ استاپ در متا میزارم با سیگنال هایی که از T.V.V.R می گیرم برای جفت ارزها و در 1به2 نصف پوزیشن می بندم تا ریسک فیری بشم ، تا به امروز هم مثبت بوده بالانس با این مدریت سرمایه.(البته 1.5 درصد استاپ در روز را به 4فرصت تقسیم میکنم)
در اکثر بروکر های خوب اسپرد کم هست مخصوصا یورو و پوند (1.5 تا 2 پیپ) شما میتونید به اندازه اسپردتون به استاپ اضافه کنید
اگر بیشتر از این اسپرد دارید پیشنهاد میکنم بروکرتون رو عوض کنید
با سلام راجع ریسک و ریوارد مثلا ما وقتی 1به2 میگذاریم از نظر آمار و احتمال , اگر احتمال خوردن استاپ 66 در صد وجود داره احتمال خوردن tp سی درصد هست و با این احتمال همون 1به1 منطقی تر نیست؟
سلام آقای سلطانیه عزیز
این آمار فکر نمیکنم درست باشه اینجا شما دارید یک متغیره به مساله نگاه میکنید در حالی که در ترید با استفاده ار دانش تحلیلی سعی میکنیم که متغیر های تاثیرگذار بر برد یک ترید رو شناسایی کنیم در یک ترید با فرض ثابت بودن win rate که رابطه مستقیم با استراتژی داره عاملی که باعث سودآوری شما میشه رعایت ریسک به ریوارد حداقلی هست
در آخر توجه شما رو به عکس ریز جلب میکنم