سلام و وقت بخیر
بنده از دانشجویان دوره ششم هستم و امروز در فیلم جلسات رفع اشکال شماره ۸۰ متوجه شدم در تالار گفتگوها میشه فعالیت داشت برای همین تلاش میکنم به عیر از فعالیت در چنل و در کنار دیگر دوستان در این قسمت هم فعالیتی داشته باشم.
خواستم سوالیو در مورد تریدم داشته باشم که امشب انجام دادم
ترند دیلی صعودی
ترند ساعتی شرط اول برای نزولی
در والیوم لیمیت یک دقیقه و فوت پرینت یک دقیقه شکست vh دیروز به همراه بیگ سایز ۷۱۶ لات فروش و ورود در ریتست محدوده البته مقدار پایینتر و بر روی pp سشن امریکا و همان نقطه در لحظه ی ورود ۷۰۰ لات بیگ سایز خرید انجام شد که بازار به سمت بالا نرفت و بعد دو بیگ سایز بزرگتر فروش زد چهار دلار ریخت و بعد برگشت بالا و استاپ من که بالای vh دیروز بود را زد از طرفی سخنرانی جورج از فدرال رزرو شروع شد و در شروع سشن بازارو رنج تحلیل کرده بودم از طرفی پیوت پوینت سشن روزانه بالای vh دیروز بود سوال اولم این است ایا باید استاپ پوزیشن را بالای pp سشن روزانه قرار میدادم ؟ خودم فکر میکنم استاپ خیلی به این سبک بزرگ میشود و البته از طرفی از ابتدای تایم امریکا پوزیشنیو به روش ستاپ معاملاتی من نداد و اولین تریدم بود
سوال دوم ایا با توجه به پایان تایم بازار امریکا مجدد باید پوزیشنیو میگرفتم ساعت ۱۰ شب به وقت تهران؟
و سوال بعدی اینکه در بازار رنج که مثل امروز بین va روز قبل بیشتر بازار در حرکت بود ستاپ معاملاتی مخصوص به خود دارد؟
پوزش بابت طولانی شدن متن
باتشکر - امین اس اند پی
سلام جناب عزیزی
بهتر بود که در اون منطقه ابزورپشن دیده میشد تا بیگ سایز که بعد از ابزورپشن و ورود اگرسیو در ریتست ورود میکردید و به نظر میاد یه مقدار پر ریسک ورود کردید، علاوه بر اون پیووت پوینت روزانه اگر همپوشانی با VA داشت سطح مناسب تری برای ورود شما میتونست باشه به انضمام اینکه فوت پرینت ۱ دقیقه درصد خطای بالاتری داره که بهتره از ۳ دقیقه یا ۵ دقیقه به علاوه رنج بار فوت پرینت استفاده کنید و در کنار اون کومولتیو دلتا یک دقیقه در این شرایط کمک بیشتری میتونه به شما بکنه ….
در مورد سوال بعد ترجیحا معاملات در سشن آمریکا از ساعت ۶ تا ۹ شب زمانی است که نقدینگی بیشتری در بازار داریم و برای معامله مناسب هست و علاوه بر اون فردا روز جمعه بوده و بازار در حال تسویه است
در مورد سوال آخر در چنین شرایطی با داشتن نشانه های ورود و همپوشانی در محدوده های VAL و VAH میتونید در صورت ابزورپشن و بقیه موارد در این دو محدوده معامله کنید که ریسک خودش رو هم میتونه داشته باشه که بهتره با توجه به روند تعیین شده بر روی لبه VA مورد نظر معامله کنید
جناب هدیه لو
سلام و وقت بخیر ممنون از وقتیکه گذاشتید
البته بنده در سشن امریکا بازارو در تایم پنج دقیقه نگاه میکنم و از CD دلتا هم روی همین سشن استفاده میکنم اگر دقت بفرمایید روند رو درست تشخیص دادم و نقطه ی ورودم بر روی pp بود چون بعضا بعد از شکست دو محدوده ارزشمند و احتمال ادامه ی روند به محدوده ی اولی بر نمیگردد و بعد از برخورد با نزدیکترین محدوده ادامه ی روند رو شاهدیم
در خصوص ابزورپشن با شما موافقم چون در نقاطی که ابزورپشن هست ریسک معامله رو کمتر میکند.
از طرفی دیگر برای بازارهای رنج میخواستم بدونم استاد شعبانی ستاپیو مثل دی ترید و اسکلپ در نظر دارند که در چنین روزهایی روشون بیشتر وقت گذاشت یا خیر ؟
مرسی از شما
سلام جناب عزیزی
در روزهای رنج بازار اگر شروع روز در VA روز قبل باشه میتونید در صورت همپوشانی VAL یا VAH با نقاطی مثل PP ، VWAP و غیره در صورت عدم تشابه قیما با CD و وجود ابزورپشن در هر جهت معامله کنید که البته این بر اساس تجربه خودم هست