سلام استاد من در این محدوده منتظر sell بودم ولی نرسید
تحلیل درستیه؟
سلام
تحلیلتون درست بوده با توجه به روند بازار و پوک آنتست یک ساعته و pp و vwap روز قبل منطقه ی خوبی برای sell بوده
سلام آقای عبادی
در تصویر زیر سعی کردم محدوده ای که نمایش دادین رو از نظر تحلیلی براتون بیشتر باز کنم، صرفا جهت دونستن اینکه چه اتفاقی افتاده. امیدوارم مفید باشه براتون.
با کلوز زیر سطح حمایتی اول، در کندل بعدی ریتست به سطح شکسته شده به صورت کندلی بوده. سپس با تشکیل یک الگوی 3درایو، شاهد حرکت از درایو سوم به سمت درایو اول و ریستست دوباره شکست سطح حمایتی اول، اینبار یه صورت موجی هستیم که با خطوط بنفش در شکل مشخص کردم. با توجه به حرکت نزولی با قدرت در تایم دیلی، شکست سطح به قدری قوی بوده که اجازه ی تست منطقه ی حجمی بالاتر که با پیوت و وی وپ هم در یک ناحیه قرار داره و محدوده ی مد نظر شماست، داده نشده. که این نشان از قدرت فروش در مارکته.
البته این رو هم بگم که در سطح حمایتی اول، محدوده ای با پوک آنتست در تصویر مشخصه که محل دقیق تحلیل پرایسی برای سطح عرضه و تقاضا محسوب میشه که با کلوز زیر آن شکسته شده.
در ادامه هم سطح حمایتی دوم، کلوز زیر آن و ریتست کندلی رو هم مشخص کردم.
تحیلیل تون درست بوده، اگه به منطقه ی مد نظرتون میرسید، نقطه ی خوبی بود. علت نرسیدنش هم مطالب بالا بود.