سلام و درود🌺🙏
من در درک این موضوع مشکل دارم. چرا زمانی که در یک حرکت صعودی ما مثلا در گوشه سمت بالای فوت پرینت در سمت فروشندگان یا Bid مثلا صفر می بینیم می گیم مزایده موفق بوده است و سطح قیمتی به درستی مزایده شده است. مگر نه توی این نقطه قدرت فروشندگان اکتیو و اگرسیو کم شده است؟ پس چرا معمولا در اکثر موارد بازار بعدش به سمت پایین برگشت می کنه؟ این قضیه با عدم تمایل فروشندگان اگرسیو در این نقطه بالای قیمتی تناقض ندارد؟ فروشندگانی که تمایلشون در این های بازار کم شده است پش چرا باید باعث بشن که قیمت پایین بیاد. اصلا چطور میشه که فروشندگان باید تمایلشون رو توی high های بالاتر از دست بدن؟ والا اگر من یک دارایی داشته باشند هر چی بالاتر بتونم بفروشمش و ازم بخرن خیلی خیلی هم خوشحال متشکر می شم🤔😊؟!!!
حالا من سوالم رو برای سادگی توی سمت فروش و در high بازار مثال زدم ولی خوب همین سوال برای سمت مخالف هم هست.
سلام آقای لوفیان نژاد عزیز،
در طرح سوالتان یک اشتباه وجود دارد؛ نکته این است که در بازار با قیمتهای بالا، فروشنده نیست که تمایلش کم میشود، بلکه خریداران هستند که تمایلی به خرید با قیمتهای بالا ندارند! وقتی خریداری برای کالایی با قیمت بالا نباشد، منطقی است که قیمت آن کالا کاهش یابد.
نکته دیگری که باید مد نظر داشته باشید، نحوه خواندن فوتپرینت است. باید به صورت مورب بین خریدار و فروشنده مقایسه کنید تا بتوانید به راحتی عدد صفر بالا و پایین فوتپرینت را درک کنید. به عنوان مثال، یک تصویر برایتان ارسال کردهام.