استاد یکی از گزینه های ورود برای دلتای ناسازگار یا لارج پرینت یا فیشینگ را قرار گیری پوک بر روی شدو عنوان کردند ولی در مثالهایی که برروی چارت میزدن خیلیی از موارد گزینه قرار گیری پوک بر روی شدو را اعمال نمیکردند و با اینکه پوک کندل بر روی شدو نبود و برروی بدنه کندل بود باز هم ورود به معامله را اعمال می کردند میخواستم بدونم شرایط خاصی وجود داره که قرار گیری پوک برروی شدو را نادیده بگیریم؟
سلام آقای طلوعی عزیز
من فکر میکنم شما ستاپ های ساعتی رو با فوت پرینت یکی فرض کردید
قرارگیری پوک روی شدو در ستاپ های ساعتی مطرح میشه بیشتر روی کندل ساعتی و بهتر هستش که شکل همر باشه
ولی ستاپ های دلتای ناسازگار و لارج پرینت و یا فیشینگ جزو ستاپ های فوتپرینتی هستش و قرار گیری پوک برای ورود به معامله در نظر میگیریم چون معمولا لیمیت اردر ورود به معامله مون رو در نزدیکی پوک در حد 2 3 تیک قرار میدیم تا اردر مارو در ریتست به پوک کندل قبل فعال کنه
سلام وقت شما بخیر...نه من منظورم ستاپهای ساعتی نیست بحث اسکلپ هست و دروس ده یازده و دوازده که در مورد معامله گیری های کوچک و یک به دو صحبت شده و بدون توجه به ترند تریدینگ فقط حالت اسکلپی مطرح شده که در این حالت نقطه ورود یه تیک دوتیک بالای پوک گرفته میشه ولی یک نکته که مطرح میشه پوک باید روی شدویه کندل باشه تا نقطه ورود را دوتیک بالاتر بزنیم اگر پوک بر روی بدنه کندل بود نباید ورود کنیم ولی در همین دروسی که عرض کردم استاد برروی چارت مواردی را مثال میزنن و میفرمایند که دوتیک بالای پوک وارد میشن و سود هم میده ولی پوک بر روی بدنه کندل هست ودلیلش بیان نمیشه که چرا این مورد رعایت نمیشه ..متاسفانه امکان اسکرین و ویدیو نیست تا براتون همون قسمت را ارسال کنم.
خوب منظور شما رو متوجه شدم
منظور استاد در استفاده از دلتای ناسازگار هستش که بهتره محل قرار گیری پوک در شدو باشه !چراکه ممکنه مثلا در فیشینگ پوک روی شدو نیوفته ولی خود فیشینگ انقدر تمیز باشه که ما از قرارگیری پوک روی شدو چشم پوشی کنیم
شما باید به این موضوع توجه کنید که چرا ما میخوایم پوک روی شدو باشه ؟! که بیشتر حجم در شدو باشه ولی کندل رنگ مخالف ببنده که به نوعی به ما نشانه های absorption هم میده