سلام و خسته نباشید وقت شما بخیر
بنده فرامرز احمدی هستم میبخشید که مزاحم شما شدم
استاد گرامی میشود که رهنمایی کنید برای نقطه ورود به معامله بعد از این ترند شناسایی کردیم و نقاط کف و سقف را شناسایی کردیم اعلان که بخواهم ورود به معامله کنیم از چی نوع استراتیژی استفاده کنیم برای ورد که حدضرر ما کوچک باشد و بتونیم که ریوارد بزرگتری را بگیریم.
در بخش استراتیژی ها فوت پرینت تعدادی زیادی آموزش داده است اعلان میشه که شما رهنمایی کنید از بین این همه استراتیژی ما فقط به یک یا دو نوع استراتیژی فوت پرینت فوکس کنیم چون نمیشود که ما همه را یاد بگیریم یا در زمان ورود از همه استفاده کنیم ولی ما باید تنها یکی یا دو نوع استراتیژی فوت پرنیت را یاد داشته باشیم درسته
خوب اعلان که شما بخواهید پیشنهاد بدهید ما بالای کدام نوع استراتیژی فوت پرنیت خیلی تمرین کنیم و یاد بگیریم
چون من میخواهم نظر شما را داشته باشیم تا نقشه را برای من بهتر باز شود تشکر از شما
سلام آقای احمدی عزیز
ما نمیتونیم به شما بگیم کدوم استراتژی بهتره این شما هستید که با تمرین و تکرار و ژورنال نویسی متوجه میشید که کدوم استراتژی برای شما مناسب تره و بهتر تونستید درک کنید و اصطلاحا شخصی سازی میکنید
ما تمام استراتژی ها رو از جمله اسکالپ دی ترید و سوئینگ رو باید آموزش بدیم تا دانشجو بسته به سایکولوزی و درکی که از مارکت به دست میاره بتونه اونو شخصی سازی کنه.
فقط موضعی که اکثرا اشتباه میکنن میخوان از استراتژی اسکالپ برای دی ترید استفاده کنن یعنی استاپ رو بر اساس اسکالپ تعیین میکنن ولی تارگت رو بر اساس دی ترید تعیین میکنن و این ممکنه باعث ضرر های متوالی بشه (ورود به معامله میکنن 1 به 2 رو بهشون میده ولی چون تارگت خیلی بزرگه قیمت برمیگرده و استاپ میکنه )
شما روی همه استراتژی ها حداقل دو هفته تمرین کنید و ژورنال بنویسید و اونوقت متوجه میشید که کدوم استراتژی برای شما مناسب تره
چه بسا شما ممکنه روی اسکالپ اصرار داشته باشید ولی ژورنال شما بهتون میگه دی ترید برای شما مناسب تره و یا برعکس