سلام لطفا در مورد شکست هایی از این دست که در عکس مشخص شده راهنمایی بفرمایید.
درمورد این سوال در وحله اول باید در نظر داشته باشید که هیچ استراتژی صد درصد نیست ممکن هست از این موارد در آینده نیز ببنید با توجه به اینکه ترند دیلی می باشد اگر توجه کنید از نقطه ای که بریک اوت اتفاق افتاده است دو کندل پایین تر تریدرها اقدام به بای کردن مارکت کرده اند و حتی یک موقعیت فیشینگ نیز در کندل ششم نیز مشاهده می شود اما در چنین شرایطی که مارکت باتوجه به داشتن شرط اول که همان شکستن نقطه P3 هست می باشد نکته ای که می تواند ما را از خطا دور نگه دارد موضوع فاندامنتال می باشد که این نوع شکست ها به عنوان ورود شارپ می توان از آن استفاده کرد در چارت پیش رو موضوع افزایش نرخ بهره امریکا جریان قالب مارکت بود که میشد متوجه آن شد که این نوع شکست مربوط به ورود شارپ هست به دلیل افزایش نرخ بهره و احتمال افزایش بیشتر آن در آینده تمامی جفت ارزها نسبت به دلار نزولی بودند
سلام و عرض ادب
از استاد عزیزم جناب شعبانی هم عذرخواهی میکنم که با وجود جواب کامل و بی نقص ایشون، جسارت کردم و از آموزه های ایشون مطالبی که به ذهنم رسید راجع به سوال دوست عزیمون آقای عنایتی، اضافه نمودم.
دقیقا همچین شکست فیکی در روند دیلی ماه اپریل 2022 در SP اتفاق افتاد که با توجه به شرایط فاندامنتال به راحتی امکان تشخیص فیک بودن این بریک وجود داشت
با سلام خدمت دوستان عزیز
موقعیت فوق یک توضیح پرایسی داره که باتوجه به اینکه در این دوره ما تمرکزمون رو روی خود مطالب دوره میزاریم من برداشتم رو به این شکل دارم که تمام نقاط P محل تجمع سفارشات هستند و قیمت معمولا در یک تست یا تستهای متوالی اون مناطق رو پاکسازی میکنه و برخی هم تست نشده باقی میمونه پتانسیل این مناطق هم میتوان با چک کردن برخوردهای قبلی متوجه شد که اگر تستهای متعدد داشت معمولا اون منطقه فیشینگ خواهد شد
دوستان عزیز یک نکته من اضافه کنم، کارکشن نمیتونه یک یا دو کندل باشه اونم همچین کندل ماروبوزویی که یک سبز بوده و قرمز بعدیش کامل پوشش داده، به نظر من این کارکشن نمیتونه باشه.
در نهایت در اینجا هم نقطه p3 به اشتباه پیدا شده.
ممنون