با سلام و احترام ؛
در نرم افزار icf_market، تایم یک ساعته رنگ حاشیه اطراف کندل ها بنفش (مایل به صورتی) می باشد. متاسفانه هر چقدر تلاش کردم رنگ نرمال انتخاب کنم(همانند تنظیمات فایل آموزشی)، موفق نشدم. لطفا راهنمائی بفرمائید. باتشکر
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 **با عرض سلام و احترام،**
🛠️ **ما پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market هستیم** و از اینکه با ما تماس گرفتید و تیکت پشتیبانی فنی خود را ارسال
کردید، سپاسگزاریم. 🙏
✅ **سپاس از عکس ارسالی حضرت عالی، منظور ما، زحمت بکشید والیوم فیلتر شماره 5 را بررسی بفرمایید، احتمال زیاد حجم های تعریف شده در والیوم فیلتر شماره 5 عددی کمتر از 5 است.
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهی موثر و مفیدی را در آکادمی
ICF Market داشته باشید.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🌐 **با احترام،**
🛠️ **تیم پشتیبانی
فنی آکادمی ICF Market**
با سلام و احترام ؛
با عرض پوزش، لطفا عکس ضمیمه را ملاحظه بفرمائید. چک کردم متاسفانه شرایط مثل قبل هست. باتشکر
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 **با عرض سلام و احترام،**
🛠️ **ما پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market هستیم** و از اینکه با ما تماس گرفتید و تیکت پشتیبانی فنی خود را ارسال
کردید، سپاسگزاریم. 🙏
✅ **سپاس از عکس ارسالی حضرت عالی، تمامی volume filter 1-5 ها صفر هستند! لذا به جای نشان دادن کندل حجم های تمامی کندل ها را نشان می دهد، لطفا با توجه به هر اینسترومنت، volume filter مربوطه را تعریف بفرمایید!
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهی موثر و مفیدی را در آکادمی
ICF Market داشته باشید.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🌐 **با احترام،**
🛠️ **تیم پشتیبانی
فنی آکادمی ICF Market**