پیرو پیام قبلی به شرح ذیل:
موضوع: تغییر لب تاپ به دلیل عدم عملکرد صحیح و برخی مشکلات فنی (خرابی پورت HDMI و ...)
سلام،
به دلیل مشکلاتی که در لپتاپ قبلی داشتم، از جمله خرابی پورتها، کندی سیستم، و عملکرد نامناسب برنامه Ninja، مجبور شدم لپتاپ خود را تغییر دهم. اکنون قصد دارم برنامه Ninja را روی سیستم جدید نصب کنم. لطفاً راهنمایی کنید که چگونه میتوانم لایسنس یا دسترسی لازم را برای نصب و فعالسازی برنامه روی لپتاپ جدید دریافت کنم.
سپاسگزارم.
پاسخ شما به شرح ذیل:
برای نصب نینجا تریدر باید به سیستم قبلی با نرم افزار تیم ویور صرفا همین یک مرتبه را به پشتیبانی فنی دسترسی دهید تا یک سری پارامتر هارا مورد بررسی قرار دهیم.
سپس سیستم اول را از مدار کاری خارج کنیم و سیستم جدید را بتوانید تعریف کنید.
********تقاضای بنده: لطفا هماهنگی های لازم را در خصوص نصب و دریاقت اطلاعات کامل نرم افزار نینجا بر روی لب تاب جدید بنده ترتیب فرمایید.
با سپاس فراوان
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 با عرض سلام و احترام،
توجه: با توجه به حجم بالای پیامهای ارسالی به بخش پشتیبانی و زمانبر بودن رسیدگی به آنها، لطفا تا دریافت پاسخ، 24 الی 48 ساعت صبر کنید.
🛠 ما تیم پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market هستیم و از اینکه با ما تماس گرفته و تیکت پشتیبانی فنی خود را ارسال کردهاید، سپاسگزاریم. 🙏
✅ از توضیحات شما سپاسگزاریم،
بله توضیحات و فرمایشات جناب عالی را دریافت کردیم و هماهنگی لازمه در ربات پشتیبان تلگرامی صورت پذیرفت.
برای مطرح کردن سایر موضوعات فنی در ربات تلگرامی تیکت ارسال بفرمایید.
با تشکر .
اگر سوال یا مشکلی دارید، خوشحال میشویم که مجدداً با ما در میان بگذارید.
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهای مؤثر و مفید در آکادمی ICF Market داشته باشید.