سلام عزیز من نینجارو پاک کردم و دوباره نصب کردم و الان دیگه به من لایسنس نمیده سایت با همون کد ماشین.
وقتیم که میزنیم رو دریافت لایسنس این ارور میده.
متشکر از پاسخگوییتون
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 با عرض سلام و احترام،
توجه: با توجه به حجم بالای پیامهای ارسالی به بخش پشتیبانی و زمانبر بودن رسیدگی به آنها، لطفا تا دریافت پاسخ، 24 الی 48 ساعت صبر کنید.
🛠 ما تیم پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market هستیم و از اینکه با ما تماس گرفته و تیکت پشتیبانی فنی خود را ارسال کردهاید، سپاسگزاریم. 🙏
✅ از توضیحات شما سپاسگزاریم،
با بررسی انجام شده، لایسنس حضرت عالی آپلود نشده بود که مجددا این امر صورت پذیرفت. لطفا بررسی بفرمایید و دستور العمل زیر را نیز چک کنید سپاس.
لایسنس نینجا تریدر در پروفایل شما در وب سایت ما آپلود شد!
🗝 برای دانلود لطفا وارد پروفایل شخصی خود در سایت آکادمی ICF Market شوید،
👉 سپس مسیر زیر را جهت دانلود فایل لایسنس پیش روید:
1️⃣ با کلیک روی نام و نام خانوادگی خود، به بخش نرم افزار و دوره های من بروید.
2️⃣ در بخش دوره های من دوره تخصصی ولوم تریدینگ (آشنایی با ولوم تریدینگ حرفه ای - دوره ولوم تریدینگ) بر روی دکمه فعال سازی و ایجاد لایسنس کلیک کنید.
3️⃣ در صفحه جدید بعد از لایسنس اسپات پلیر، در بخش فعال سازی نرم افزار، دقیقا سمت چپ لایسنس به رنگ سبز قابل دانلود خواهد بود.
👌 بعد از استخراج (Extract) فایل با استفاده از نرمافزارهای WinRAR یا 7-Zip، لطفاً محتویات را در مسیر زیر کپی کنید:
📂 مسیر کپی:
Documents\NinjaTrader 8\bin\Custom
اگر سوال یا مشکلی دارید، خوشحال میشویم که مجدداً با ما در میان بگذارید.
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهای مؤثر و مفید در آکادمی ICF Market داشته باشید.