سلام و وقت بخیر
من اخیرا در دوره های آفلاین شرکت کردم و در ویدیو پیشگفتار آقای شعبانی به یک حداقل سیستم مورد نیاز اشاره شد. من از لپ تاپ استفاده میکنم و فکر میکنم اون حداقل را نداشته باشم.سوالم این هست که با توجه به قدرت سخت افزار سیستمم، امکان اجرای نرم افزار فقط یک نماد معاملاتی هست یا اون هم پاسخگو نیست و بهتره که اول سیستم تهیه کنم بعد زحمت نصب نرم افزارها را به شما بدم؟( در تصویر مشخصات قدرت سخت افزاری من ضمیمه شده)(گرافیک MX130 Gforce)
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 با عرض سلام و احترام،
توجه: با توجه به حجم بالای پیامهای ارسالی به بخش پشتیبانی و زمانبر بودن رسیدگی به آنها، لطفا تا دریافت پاسخ، 24 الی 48 ساعت صبر کنید.
🛠 ما تیم پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market هستیم و از اینکه با ما تماس گرفته و تیکت پشتیبانی فنی خود را ارسال کردهاید، سپاسگزاریم. 🙏
✅ از توضیحات شما سپاسگزاریم،
با بررسی انجام شده از توضیحات حضرت عالی و عکس ارسالی این سیستم بهتر است تغییر کند و حداقل های مورد نیاز برای استفاده از این سیستم معاملاتی برای صرفا یک نماد که برای مثال رم 16 گیگ است را ندارد. اگر میتوانید رم دستگاه را حداقل به 16 گیگ ارتقا دهید، سی پی یو دستگاه فکر می کنیم مناسب باشد و یک هارد 500 گیگ ssd نیز می توانید برای ابتدای مسیر آموزش فعلا کارتان را راه بیاندازد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر لطفا لینک های زیر را مورد بررسی قرار دهید.
==================================
====================
==============
اگر سوال یا مشکلی دارید، خوشحال میشویم که مجدداً با ما در میان بگذارید.
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهای مؤثر و مفید در آکادمی ICF Market داشته باشید.