سلام و عرض ادب
بنده به تازگی دوره شما رو تهیه کردم ولی هنگام استفاده از تمپلت یک دقیقه استاندارد و استفاده از اندیکاتور ams deltaprint چارت لود نمیشه و چیزی نشون نمیده مانند عکسی که ضمیمه کردم. استاد در طول دوره گفتند با کم و زیاد کردن تعداد روزها مشکل حل میشه ولی برای من حل نشد. حتی اجازه نمیده عکس چارت رو سیو کنم و ارور میده به همین دلیل با گوشی عکس گرفتم
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 با عرض سلام و احترام،
توجه: با توجه به حجم بالای پیامهای ارسالی به بخش پشتیبانی و زمانبر بودن رسیدگی به آنها، لطفا تا دریافت پاسخ، 24 الی 48 ساعت صبر کنید.
🛠 ما تیم پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market هستیم و از اینکه با ما تماس گرفته و تیکت پشتیبانی فنی خود را ارسال کردهاید، سپاسگزاریم. 🙏
✅ از توضیحات شما سپاسگزاریم،
لطفا موارد زیر را مورد بررسی قرار دهید:
1- لطفا مجددا در روز 2 شنبه که امکان اتصال به دیتا ریتمیک امکان پذیر هستش، تست بفرمایید.
2- از مجموعه فایل های دوره ولوم تریدینگ که حضرت عالی شرکت کردید، به دنبال فایل پچردیسکو تریدینگ باشید.
زمانی که نینجا تریدر بسته است آن پچر را 2 بار به صورت run as admin اجرا بفرمایید و مجددا تست کنید.
اگر سوال یا مشکلی دارید، خوشحال میشویم که مجدداً با ما در میان بگذارید.
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهای مؤثر و مفید در آکادمی ICF Market داشته باشید.