سلام وقت بخیر من تمام مراحل طبق گفته های استاد جلو رفتم
۱.مورد اول پوشه پچر دیسکو تریدینگ خالی بود
۲ مورد دوم .برای باز کردن چارت قراردادها را رول اور کردم و بد از قسمت فیوچرز باز میکنم ولی باز هم چارت خالی است
و نگاه میکنم در قراردادهای فیوچرز ههه تاریخ ۲۰۲۳ را دارد یعنی گذشته فقط لود میشود ولی کندل نشان نمیدهد
تمام تصاویر را پایین ارسال کردم
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 با عرض سلام و احترام،
توجه: با توجه به حجم بالای پیامهای ارسالی به بخش پشتیبانی و زمانبر بودن رسیدگی به آنها، لطفا تا دریافت پاسخ، 24 الی 48 ساعت صبر کنید.
🛠 ما تیم پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market هستیم و از اینکه با ما تماس گرفته و تیکت پشتیبانی فنی خود را ارسال کردهاید، سپاسگزاریم. 🙏
✅ از توضیحات شما سپاسگزاریم،
لطفا موارد زیر را مورد بررسی قرار دهید::
1- متاسفانه عکس هایی که به آن اشاره نمودید آپلود نشده است و به دست ما نرسیده است. از ارسال عکس هنگام ثبت تیکت
پشتیبانی اطمینان حاصل فرمایید، اما با این حال راهنمایی های لازمه جهت حل مشکل شما را برای شما ارسال می کنیم.
2-برای حل مشکل خالی بودن چارت و آپدیت نبودن قراردادهای فیوچرز لطفا از تاریخ و ساعت ویندوز سیستم را مورد بررسی قرار دهید تا بروز و تنظیم باشد. همچنین این مشکل با اتصال به دیتا ریتمیک نیز برطرف خواهد شد.
3-برای حل مشکل خالی بودن فولدر های مربوط به پچر ریتمیک و دیسکو تریدینگ دستور العمل زیر را مورد بررسی قرار دهید:
لطفا یک فولدر در مسیر اعتماد سازی ویندوز تعریف بفرمایید سپس فایل های دوره را در آن فولدر ذخیره کنید و سپس اکسترکت کنید.
برای فایلهای پچر هم بعد از کلیک روی فایل بعد از استخراج در آن مسیر، لطفا از گزینه
create shortcut on desktop
با راست کلیک روی فایل، استفاده کنید.
آموزش تعریف فولدر در مسیر اعتماد سازی ویندوز:
https://www.zoomit.ir/computer-learning/359993-how-to-add-exclusions-in-windows-defender/
اگر سوال یا مشکلی دارید، خوشحال میشویم که مجدداً با ما در میان بگذارید.
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهای مؤثر و مفید در آکادمی ICF Market داشته باشید.